26 Apr 2013

VECHI FUNCTIUNI, NOI FORME_GENTI LINDA SIETO SI BIG BIG PIXEL

          Ce ne place noua, fetelor, cel mai mult si cel mai mult? Ei? Pantofii? Gentile? Gentile? Pantofii? Niciodata nu ne putem decide. Din pacate pentru unii.:P DECO sash-ele va propun un post numa' bun de weekend. De shopping de weekend.
           Incepem cu 2 idei . Sa nu exageram, totusi.
           Gentile Lindei Sieto mai intai. Aceasta s-a jucat inteligent cu suprafetele, intocmai tehnicii Origami si a reusit sa creeze astfel o serie de produse "all season", "all time". Imaginati-va doar cum arata pielea dupa o serie de purtari. Genial,nu? Asa credem si noi. :P  Trebuie doar sa le achizitionam si sa vedem asta cu ochii nostri. Si acest lucru nu ar fi chiar imposibil, fiind de provenienta ungureasca, deci aproape.  Si ce e si mai si, este ca daca vizitati site-ul ei, veti mai gasi cateva surprize asemanatoare.http://www.lindasietobgs.blogspot.ro/search?updated-max=2012-02-16T10:10:00%2B01:00&max-results=10 Noua ne-a placut, clar. Voua?

 
 
 
     Buun, si numarul 2, ceva un pic din alt registru. De ce depindem noi cel mai mult in ziua de azi? In afara de bani.:P De...calculator, bineinteles. Si daca tot veni vorba, sa dam un zoom out, poate nu se mai vede imaginea asa pixelata. Am zis pixel? Pai ia uitati ce se poate face cu niste pixeli. Gentute pentru obiectele noastre cele indispensabile cum ar fi I-pad-ul, mini I-pad-ul, sau smartphone-ul. Dar gata cu vorba si sa trecem la fapte. Adica la imagini.

 
 

Accesoriile pixelate le puteti admira si cumpara de pe http://bigbigpixel.com/
 
Sa aveti un weekend spornic. La cumparaturi de genti.:D
 
 
Raportez, din nou din varful patului,
Mara
 
 
 
 

1 comment: