22 Apr 2013

DE JUCAT CU...

Daca e luni, noi zicem sa incepem altfel. Nu cu ce nu am terminat vineri, nu cu noi deadline-uri, nu cu nervi si stres. Pentru moment. Noi va propunem sa incepem cu un pic de joaca.
Si nu orice joaca, cu orice jucarie, ci cu cele mai noi si cool jucarii aparute.
Incepem cu un  lucru esential pentru un bebe cool: scaunul inaltat, pentru masa. Si acesta nu este chiar un scaun normal. Este unul care creste odata cu piciul. FROC (probabil vine de la "frog" daca luam in considerare verdele borotac in care e prezentat) este realizat de compania slovena Rimarket si studioul de design Gigodesign. Este un scaun care isi modifica atat spatarul cat si inaltimea, in functie de varsta copilului. Pe langa asta(daca nu ar fi destul), este disponibil in mai multe culori cool si este eco. Daca il vreti, il puteti achizitiona de pe

Continuam in aceiasi nota cool cu leaganul realizat de Francesco Rota. Nu stiu ce copil, poate si om in toata firea, nu iubeste o "leganeala" zdravana intr-o zi insorita ca asta de azi. Si cel mai bine sa ai leaganul tau, sa te bucuri de el cand vrei si fara sa-l imparti cu tot parcul. Propunerea noastra de azi seamana mai degraba cu un cos. Cam asta si este, fiind realizat dintr-o structura de fier, acoperita cu fir impletit viu colorat. Leganati-va in voie asadar, achizitionand-ul de pe http://www.paolalenti.it/Cine nu s-a jucat construind castele, tancuri sau intregi orase din Lego? Nu credem sa existe cineva care sa nu fi experimentat asa ceva macar o data si sa nu fie atras de acest tip de joc. Ei bine, cei de la Mokurokku au dus popularul joc la pasul urmator, realizandu-l integral din lemn. Foarte ECO din partea lor. Poti sa il alegi din cele trei variante de lemn existente : 
cires, artar sau mesteacan, de pe
site-ul http://www.mokulock.com/item.html . Asta daca puteti sa il descifrati in japoneza. 
In rest,distractia e garantata.


1 comment:

  1. cat avant draga mara... m-am delectat azi cu articolele tale de weekend. pup!

    ReplyDelete