5 Jan 2014

LA CE VISAM ANUL ASTA? LA CAT MAI MULTE PROIECTE

Pe langa visele legate de noi achizitii in materie de pantofi, haine, vacante, timp mai mult pentru noi, pentru ceilalti, bani mai multi, etc noi visam si la reamenajari. Sau mai bine zis revitalizari de interioare. Si am facut o "new year's resolutions list" pentru casuta noastra de vis.  Si asta este doar inceputul.


 Pentru colectionarii infocati( a se intelege de bauturi aici) si nu numai, un colt destinat minibarului. Puteti folosi practic orice suport pentru sticle si orice tip de amenajare. Doar nu uitati de bautura buna si energie pozitiva. Ca in exemplul de fata.


 Ce fata nu viseaza la asemenea oglinda? De sus pana jos, inramata in resturi de lemn, reciclate de pe te miri unde. Fain,nu? Oare bunica s-ar baga la un tricotat masiv? De genul acestui pouf? Sau poate vreti voi sa va apucati intre timp. Noi zicem ca este o idee foarte buna si calduroasa. Pentru zilele in care intarzie caldura in calorifere.


 Nu aveti nicio idee pentru tablia de pat? Uitati ca va dam noi una: ramele ferestrelor de la casa de alaturi, proaspat rearanjata si cu geamuri noi. Ca si asa vecinii nu au ce face cu ele. Le puteti lasa asa cum le-ati gasit sau le puteti da o mana de vopsea. Si cam atat.


Loc de citit? Langa geam? Chiar in apropierea bibliotecii, ca sa nu trebuiasca decat sa intinzi mana dupa cartea preferata? Uite asta da ideee de nou an. La cat mai multe carti,  in rest.


 Si daca nu aveti un loc de citit langa o biblioteca, noi venim cu backup plan, o bancuta in geam. Pentru zilele alea de leneveala din toiul iernii. Asta pe post de gura sobei.


 Iar ne intoarcem la ramele de ferestre de la vecin, de data aceasta sa le utilizam ca suport de bijuuri. Cu cat mai multe agatate, cu atat mai bine.

Anul asta visam si la un colt de joaca fix ca acesta: facut cu drag, din cutiile de carton ramase de la mutat. Si pernute asortate starii de spirit a copiior. A, si visam si la lumina cat cuprinde! Vrem poze ca aceasta, luminoase si fericite.

Si Doamne, lista ar putea continua, pana la anul. Dar asa nu am mai avea timp sa le punem in practica pe cele deja enumerate, nu-i asa?


Ce ne-am face fara Pinterest, sursa noastra de continua inspiratie?

No comments:

Post a Comment