21 Aug 2013

SA NE INTOARCEM LA BIROU CU ... DRAG

    August. Sfarsitul lui august chiar. Gata cu distractiile estivale, care or fi ele preferatele voastre. 
    Si daca toate vacantele sunt puse deja pe standby pana la vara, sau hai, in cel mai bun caz pana la vacanta de Craciun, noi va propunem o revenire in forta la birou. O revenire care speram sa fie cat mai placuta.
     De aceea, echipa noastra s-a pus pe treaba si a gasit niste idei taman bune pentru revigorarea biroului, fie el acasa sau la companie. Asta ca sa va simtiti cat mai bine si mai fresh pentru un nou sezon de...munca. Daca deja sunteti ca noi, care strangem reviste peste reviste, ca sunt ele despre design, arhitectura sau de fashion, va propunem aceasta idee pentru organizare. Cel putin pentru revistele proaspat cumparate. Ca sa nu le uitati undeva itr-o gramada. Si aici, peretele inchis la culoare are rolul sa accentueze zona, puand-o in evidenta. mai ales cand aveti, ca in cazul de fata un Apple nou nout.


Nu conteaza ca acest birou este asezat cu spatele la lumina, si in lumea celor care lucreaza zilnic pe calculator, asta ar insemna haos, atata timp cat este alb, pur, cu accente colorate. Asa cum ne place noua.
Ca sa nu mai vorbim de aranjarea militareasca a dosarelor. 


Dintre toate birourile prezentate, acesta este de departe preferatul nostru. Biroul din mansarda. Liumina cade indirect pe locul de lucru, lemnul ii confera o caldura mult cautata  la amenajarea de birouri, designul minimalist il ajuta sa fie insa modern si usor de intretinut.

Iar daca sunteti ca noi, ahtiati dupa colectionarea obiectelor vintage pentru a personaliza un spatiu, sigur acest birou cu " troasme" colectionate o sa va placa. Stim ca v-au picat ochii pe vechiul cos de gunoi metalic. Cine s-ar fi gandit?

Clasicul birou de artist. Plin de creatii proprii sau nu, cu obiecte alese aparent la intamplare, dar care impreuna fac un intreg. 


Tindem sa credem ca majoritatea dintre voi folositi Skype destul de des pentru a vorbi si a va vedea cu prietenii dragi din strainatate, cu mama sau cu tata, cu sora din Spania. Ei, asta este o imagine din sediul lor din Stokholm. Alb si negru, clasica combinatie, de care se pare ca nu ne mai saturam cand vine vorba de amenajari interioare. Plus 5% rosu. ;)


 Si aiata cum niste simpli paleti din lemn, devin adevarate comori ale designului, puse in opera de cineva priceput. Si o simpla bucata de sticla pe post de blat. Nimic mai simplu si ... ieftin. Daca mai devreme vorbeam de 5% rosu, aici este vorba de 5% galben. Ca sa puna mai bine in valoare sloganul companiei voastre. 


De cand am descoperit becurile atarnate, noi nu ne mai putem abtine, ba chiar le-am pune peste tot ( ceea ce am si facut) . Ca sa nu mai vorbim si de birourile atarnate. Bine, nu credem ca sunt multi printre voi care ar putea sa isi tina echilibrul lucrand la un astfe de birou, dar macar trebuie luat in seama ca spatiu de expunere.

Astea fiind spuse, haidem la treaba oameni buni! Let the working year begin! 

No comments:

Post a Comment